Po představení Far Cry 6 se internetem začaly šířit spekulace, že hra bude prequelem trojky. Fanoušci měli za to, že Diego, syn diktátora a úhlavního nepřítele ve Far Cry 6, by mohl být mladší verzí Vaase Montenegra - hlavního záporáka Far Cry 3. Co na tom, že se jmenuje jinak. Jméno si přece mohl časem změnit.

Pokud se vám tato domněnka líbila, tak můžete být zklamáni. Ubisoft se rozhodl spekulaci smést ze stolu a na Twitter napsal, že je to lež.

Přečtěte si také: Ubisoft odkládá Far Cry 6 a Rainbow Six Quarantine

Připomeňme, že Far Cry 6 je po odkladu v plánu na období od dubna/apríla 2021 do března/marce 2022 ve verzích pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Hrát budeme za člena odboje. Dani Rojas (hratelný jako mužská nebo ženská postava) bude po vzoru partyzánské moderní revoluce zmenšovat vliv diktátorského prezidenta na fiktivním ostrově Yara, jenž zamrzl v čase kvůli ekonomické krizi.

Microsoft Store nyní začal ukazovat, že Far Cry 6 vyjde 26. 5. 2021. Ubisoft zatím toto datum nepotvrdil. Už dříve ale podobně z Microsoft Store unikla data vydání. Třeba se oznámení brzy dočkáme.