O víkendu se internetem začaly šířit zprávy, že Ubisoft zruší Roller Champions. Pokud patříte mezi hráče této bezplatné sportovní hry, která vyšla v květnu tohoto roku, tak máme dobrou zprávu. Vývojáři popírají zvěsti a titul plně podporují.

V prohlášení vysvětlují, že sice došlo k prodloužení stávající sezóny nazvané Disco Fever, ale to pouze z důvodu, aby hru opravili a zlepšili v návaznosti na zpětnou vazbu od komunity. Připravovat mají patch, jenž zahrne možnost pozvat hráče napříč platformami, aby se z Roller Champions stal společenský zážitek.

Pro další sezónu mají v plánu plno vzrušujících věcí. Nejprve si ovšem dali za cíl hru vylepšit, proto si dopřávají potřebný čas.

Zvěsti o zrušení Roller Champions vyvolal komentář novináře z Giant Bomb Jeffa Grubba, který se objevil v nedávném podcastu Xbox Era. Grubb tvrdil, že slyšel o záměru zrušit hru po třetí sezóně.

Pokud máte chuť, Roller Champions si můžete zahrát na PC, posledních dvou generacích konzolí PlayStation a Xbox, stejně tak na Nintendu Switch.