Ubisoft se rozhodl, že na prezentaci Forward udělá radost všem PC hráčům. Své předplatné Ubisoft+, které zahrnuje knihovnu s více než stovkou titulů, totiž nabízí na měsíc zdarma.

do 10. října/októbra si tak můžete zahrát známé tituly jako Far Cry 6, Assassin's Creed Valhalla, Riders Republic, Watch Dogs Legion nebo The Crew 2. Spousta titulů je navíc dostupná v prémiové edici, což ve výsledku znamená, že můžete obdržet určitý obsah, předměty nebo vylepšení jen tak.

Předplatné Ubisoft+ se dá zakoupit ve dvou různých variantách – PC Access a Multi Access. První zmíněné vás normálně vyjde na 14,99 eur měsíčně (v přepočtu 370 Kč), za druhé zaplatíte 17,99 eur měsíčně (skoro 450 Kč v přepočtu). V dostupnosti her se ale nikterak neliší, čím je tedy druhé jmenované lepší?

Už ze samotného názvu lze vyvodit, že s předplatným Multi Access lze hrát i na jiném zařízení, než je počítač. Aby to bylo možné, spojil se Ubisoft s cloudovou technologií Google Stadia. Své hry si tak můžete zahrát třeba i na telefonu, tabletu, televizi či počítači s pomalými komponenty, důležité je mít stabilní připojení k internetu.

Ubisoft+ nabízí i další výhody, třeba měsíční odměny do her, mezi něž patří třeba Rainbow Six Siege nebo Far Cry 6. Hrát také můžete úplné novinky už v den jejich vydání.

PŘEČTĚTE SI DALŠÍ NOVINKY Z UBISOFT FORWARD: