Ubisoftu plány nevycházejí. Společnost právě odložila bezplatnou survival akci The Division Heartland. Odkladu se znovu dočkal také očekávaný remake Prince of Persia: Sands of Time.

Obě hry byly dříve naplánovány na současný fiskální rok, nyní s nimi máme počítat během příštího fiskálního roku. Ten pro Ubisoft začíná 1. 4. 2022 a končí 31. 3. 2023.

Přesunuta byla také hra Rocksmith+. Ta měla po prvním odkladu místo v létě vyjít v blíže neurčeném datu. Nově je její vydání také směřováno na další fiskální rok.

Všechny tři hry byly odloženy, aby jim vývojáři mohli věnovat více času. Tvůrci remaku Prince of Persia se rozepsali trošku víc. Uvádějí, že chtějí hru vyladit a přinést na trh titul s velmi vysokou kvalitou. První ukázka potvrdila, že projekt potřebuje ještě hodně času, aby této kvality dosáhl.

„Rádi bychom vás ujistili, že práce na Prince of Persia: The Sands of Time Remake pokračují a jsme motivováni a inspirováni vaší zpětnou vazbou. V budoucnu vás budeme informovat o našem pokroku a rádi bychom vám všem poděkovali za vaši neochvějnou podporu a trpělivost,“ dodávají.

Prince of Persia: Sands of Time Remake byl oznámen loni v září. Původně měl vyjít v lednu 2021, pak byl ale několikrát odložen. To spin-off The Division s názvem The Division Heartland byl oznámen letos v květnu.

Letos v létě Ubisoft ještě představil PvP střílečku Tom Clancy's XDefiant, která bude také zdarma.