Bývalá kreativní ředitelka a scénáristka série Uncharted si po krachu nadějné akční adventury Star Wars od Visceral Games našla nový domov. Amy Hennigová se přidává ke společnosti Skydance a zaměří se na vývoj příběhových interaktivních her pro vznikající streamovací platformy. Proslulá veteránka má za úkol vést novou divizi Skydance Media a vytvořit příjemné a inovativní zážitky, kterými se Skydance proslavila v televizi.

Po boku Hennigové bude Julian Beak, veterán z EA, který má v životopise Battlefield: Hardline, Need for Speed a nedodělaný Star Wars projekt od Visceral Games. S Hennigovou se tak znají a oba se těší na budování nového týmu ve společnosti, která se proslavila filmy jako Mission: Impossible, Star Trek nebo Terminator: Dark Fate.

Interaktivní a mediální prostředí se neustále mění, Amy a Julian jsou kreativní a vizionářští vůdci tohoto odvětví. V nové sféře společně vytvoříme typ zážitku na úrovni těch, které od Skydance znáte,“ uvedl v tiskové zprávě David Ellison, generální ředitel Skydance Media.

V tiskové zprávě se dále mluví o nových zážitcích zaměřených na příběh, vytvoření interaktivních sérií, které jsou navržené pro oslovení hráčů i lidí, kteří se o hry nezajímají. Budoucí projekty jsou cíleny na rozvíjející se streamovací platformy a využijí nejmodernější počítačovou grafiku a vizuál podobající se televizi a filmům. Hennigová doufá, že budou průkopníkem ve vyprávění pohlcujících příběhu prostřednictvím technologie.

Amy Hennigová, bývalá kreativní ředitelka a scénáristka série Uncharted.