Práce záchranáře je posláním, při kterém doktoři zažívají těžké situace. Tvůrci hororového temného dobrodružství Little Nightmares si ale řekli, že tahle práce může být zábavou a vytvořili kooperativní hru The Stretchers, která před pár dny vyšla pro Nintendo Switch. Vašim úkolem je záchrana občanů v co nejkratším možném čase. Při tom musíte překonávat všelijaké pasti a řešit hádanky.

Vývojáři ze švédského studia Tarsier Studios si na hráče připravili bizarní situace, u nichž se máte skvěle pobavit a zachránit co největší počet civilistů. Ty musíte naložit na nosítka a dostat se ke své sanitce. Tu můžete vylepšovat, stejně tak můžete upravovat svou domovskou základnu. Pamatujte si ale, že ani po naložení pacienta do sanitky nemáte vyhráno.

The Stretchers je vytvořeno zejména pro kooperativní hraní s kamarádem. U toho si užijete ještě více legrace a napínavých až bizarních situací.

Nejlépe uděláte, když se podíváte na krátký trailer nahoře. Ten vám The Stretchers představí v plné parádě. Pokud se vám titul zalíbí, na Nintendo eShopu ho seženete za 20 eur (cca 510 Kč). Do Switche budete stahovat 1,9 GB.