Na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch dnes vyšla hra Two Point Hospital. Vývojáři tento den oslavují launch trailerem. V doprovodné tiskové zprávě se dočteme, že součástí konzolových verzí prozatím nejsou módy Sandbox Mode a The Superbug Initiative. Do hry budou přidány v rámci bezplatné aktualizace 31. 3. 2020.

Hráči si tak na návrh interiéru, kopírování rozložení místnosti nebo na nástroje pro úpravu herních postav musejí ještě počkat. Jinak je hra ale kompletní a obsahuje dokonce i nedávno vydané dodatky jako je rozšíření Bigfoot nebo Pebberley Island. Zahraničním redakcím se konzolové verze Two Point Hospital líbí a hned několikrát padly známky 10/10, jinde potom 9, občas 8 a výjimečně 7/10.

„V netradičním a fascinujícím světě Two Point Hospital se jakožto ředitel nemocnice musíte naučit každý den vypořádat s mnoha ošidnými situacemi a nejrůznějšími výzvami a také prokázat svou schopnost stavět, léčit pacienty a inovovat za každých podmínek. Také nesmíte zapomenout na pravidelné školení a nábor personálu, čímž zajistíte plynulý chod a konkurenceschopnost své nemocnice. Že nejste schopni zachránit každého pacienta? Žádný strach, od toho je tady nemocniční chytač duchů,“ popisuje hru tisková zpráva od společnosti Cenega Czech.

„Hra Two Point Hospital, která byla původně vydaná pouze digitálně pro PC v roce 2018, nyní přináší širokou škálu nových herních prvků a vylepšení, které byly do hry implementovány také díky zpětné komunitní vazbě.“