Bude za pár týdnů představeno rozšíření pro PlayStation 5 exkluzivitu Returnal? Tak nad tím si lámou hlavu fanoušci. Finské studio Housemarque totiž na sociální síti Twitter zveřejnilo záhadný příspěvek s obrázkem.

Bohužel, zatím nebylo zjištěno, zda obrázek pochází z nějakého známého místa tajemné planety. Hráči se spíše přiklání k tomu, že jde o neprozkoumanou lokalitu Atroposu, případně o úplně jinou planetu. Každopádně by tohle prostředí mohlo být součástí dodatečného balíčku. Hypoteticky by k oznámení mohlo dojít 10. 12. v ranních hodinách, od 2:00 našeho času probíhá The Game Awards 2021 s vyhlášením nejlepších her roku. Na tomto místě jsou pravidelně prezentovány a oznamovány herní novinky.

Ostatně, fanoušci Returnalu by si rozšíření přáli. Dávají to na Twitteru hlasitě najevo. Budou vyslyšeni?

Připomeňme, že koncem minulého měsíce obdržel Returnal aktualizaci, která přidala dvě důležité věci: Suspended Cycle a Photo Mode. Suspended Cycle přinesl možnost, jak pozastavit hru a vrátit se k cyklu později, i když konzoli mezitím vypnete nebo restartujete – dříve v takovém případě došlo k obnovení celého cyklu. Fotografický režim zase umožňuje zachytit nejpamátnější okamžiky vašeho dobrodružství.

Returnal vyšel 30. 4. 2021 exkluzivně na PlayStation 5. Hra sice nevzbudila takový rozruch jako Spider-Man, Uncharted, The Last of Us a další známé hry Sony, přesto japonská společnost označila Returnal za megahit a koupila finské studio Housemarque.