Ve studiu WB Games Montréal, kde naposledy vznikly hry Gotham Knights (2022) a Batman: Arkham Origins (2013), pracují na dalším titulu.

Potvrzeno to máme od Bryana Thebergea. Ten se na LinkedIn pochlubil, že od prosince tohoto roku zastává pozici senior producenta pro neoznámený projekt, který je v plné produkci.

Theberge ve WB Games Montréal působí více než devět let, byl producentem úspěšné post-apokalyptické akce Mad Max a senior producentem Gotham Knights.

Zatím nevíme, oč půjde, i když se proslýchá, že by to měla být další hra zasazena do komiksového světa DC. To dává smysl s ohledem na zkušenosti studia s DC, akční adventurou a otevřeným světem. Dle dřívějších pracovních nabídek by měl být projekt postaven na Unreal Enginu.

Otázkou zůstává, jak dlouho se na projektu pracuje. Náznaky o paralelním vývoji se datují do roku 2018, kdy mělo vedle Gotham Knights vznikat ještě něco dalšího.

A čeho se dočkáme? Starší úniky hovořily o Supermanovi, což by spousta hráčů uvítala. Je to ale pouze jedna z teorií. Podporuje ji ale James Sigfield, jenž jako jeden z prvních informoval o Suicide Squad: Kill the Justice League od sousedních Rocksteady Studios.