Zatímco 7. listopad/november patří fanouškům Mass Effectu, 4. prosinec/december se už několik let nese ve znamení oslav série Dragon Age. A jelikož bylo zrovna nedávno oznámeno, že vývojáři z BioWare dosáhli ve vývoji chystaného dílu s názvem Dragon Age: Dreadwolf stavu alfaverze, nejspíš nepřekvapí, že zveřejnili něco nového i při této příležitosti.

Máme tu tedy nový klíčový filmeček, v němž oblíbený trpaslík a společník Varric Tethras, který se objevil v Dragon Age 2 a Dragon Age: Inquisition, představuje Solase. Toho jsme také poznali jako společníka v třetí hře ze série s podtitulem Inquistion, elfský Yul Brynner je ale ve skutečnosti mnohem víc než jen obyčejný člen party, jak by měl vědět minimálně každý, kdo dohrál DLC Trespasser. Ostatním se může hodit právě nové cinematic video.

Tvůrci z BioWare vydali i novou povídku s názvem As We Fly, přičemž bychom neměli zapomínat ani na to, že už za několik dnů, konkrétně 9. prosince/decembra, se na Netflixu objeví výrazné rozšíření světa Dragon Age ve formě animované série Dragon Age: Rozhřešení. Máme tu tedy i čtveřici nových plakátů, které přibližují hlavní hrdiny série.

Podobně jako před několika týdny v souvislosti s Mass Effectem navíc došlo k obohacení The Sims 4 o předměty, které jsou inspirované sérií Dragon Age. Jedná se například o trička, tetování nebo pokrývky hlavy.