Fanoušci světa Dungeons & Dragons se pomalu mohou začít těšit na nové dobrodružství. Studio Hidden Path Entertainment, které spolupracovalo s Valve na Counter-Strike: Global Offensive, oznámilo vývoj akčního RPG na motivy kultovní značky.

Půjde o akční RPG z pohledu třetí osoby v otevřeném fantasy světě Dungeons & Dragons. Tvůrci se nacházejí v rané fázi vývoje. V současné době hledají nové zaměstnance na spoustu důležitých pozic, včetně programátorů grafiky, hlavního grafického programátora, vedoucího technického umělce či scénáristy.

Inzeráty odhalují, že Dungeons & Dragons projekt bude postaven na technologii Unreal Engine 4 a kromě počítačů by měl zavítat i na nespecifikované konzole.

V roce 2019 prezident Wizards of the Coast, Chris Cocks, odhalil, že na příštích několik let je naplánováno sedm nebo osm her ze světa Dungeons & Dragons. Jedním z nich je projekt od Hidden Path Entertainment.

Hidden Path Entertainment je americké studio, které pracovalo také na hrách jako Defense Grid: The Awakening, Age of Empires II: HD Edition a Defense Grid 2.

Připomeňme, že společnost Paramount chystá film Dungeons & Dragons. V něm si zahrají Hugh Grant, Sophia Lillis, Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith a Rege-Jean Page.