PlayStation exkluzivita God of War má potenciál na plnohodnotný seriál po vzoru úspěšného Zaklínače od Netflixu. Je o tom přesvědčen Cory Barlog, který zastával pozici kreativního režiséra u nejnovějšího dílu God of War z roku 2018.

Barlog se myšlenky na seriál nebrání. Druhým dechem ale dodává, že nic takového v současné době nevzniká. Jde pouze o jeho přání a názor.

„Na základě her by mohl vzniknout skvělý televizní seriál, protože s postavami strávíte spoustu času ve fantastických světech. Hry, stejně jako televize, jsou o vztazích s postavami,“ upřesnil svůj názor Barlog na sociální síti Twitter.

Dokázali byste si příběh God of War představit jako seriál? V poslední době si společnosti všímají potenciálu svých značek a vznikají adaptace na Assassin's Creed, Devil May Cry, Dragon's Dogma a Cuphead. Spekuluje se také o novém Resident Evil snímku.

God of War ale patří Sony. Ta shodou okolností loni založila PlayStation Productions. Novou iniciativu, která se má postarat o vytváření filmů a seriálů svých značek. První projektem je seriál na základě Twister Metalu.

Nepřehlédněte: V Santa Monice probíhá motion capture. God of War 2 v pokročilé fázi vývoje?