Společnost Epic Games, která stojí za vlastním digitálním obchodem a hitem Fortnite, koupila firmu Tonic Games Group. Ta vlastní studio Mediatonic podepsané za dalším hitem: arkádovou battle royale záležitostí Fall Guys: Ultimate Knockout.

Obě společnosti slibují, že se Fall Guys nezmění. „Epic bude i nadále investovat do toho, aby byla hra skvělým zážitkem pro hráče napříč platformami. Titul bude stále k dispozici na PC, PS4 a PS5, plus se brzy dostane na Nintendo Switch a Xbox Series X/S,“ píše se v tiskové zprávě.

Důležité je, že Fall Guys zůstane na Steamu. To je důležité, jelikož Rocket League z něho byl odstraněn poté, co vývojáře koupil Epic. Ve spojení s Fall Guys slibuje Mediatonic tuny funkcí z Fortnite a Rocket League. Mimo jiné se zmiňuje systém účtů, cross-play, squad vs. squad módy a další novinky. Uvidíme, zda časem Full Guys nebudou free-to-play. Stejná cesta potkala Rocket League. Zatím ale hra zdarma nebude.

Tonic Games Group vlastní ještě několik menších týmů jako je The Irregular Corporation, vydavatel nezávislých titulů jako jsou PC Building Simulator a Touch Type Tale; a Fortitude Games, britské studio, které dosud nepředstavilo svůj první projekt.