Fanoušci Rocket League pozor, na Future Games Show Spring Showcase byla oznámena hra Turbo Golf Racing, která je v podstatě Rocket League, akorát s tím rozdílem, že s futuristickými vozy hrajete na golfovém hřišti.

Rozdílů je ale ještě více, řídit se budete po klikatých farwayiích s cílem dostat své přerostlé golfové míčky do cíle. Abyste se tam dostali jako první, budete se muset přetáčet, vrhat i plachtit.

Zajímavé je, že vaše vozidlo může vysunout křídla a proměnit se v letadlo. Ve hře je více míčků a více cílů, což by mělo přinést chaotickou hratelnost.

Turbo Golf Racing bude podporovat osm hráčů v multiplayerových online bitvách napříč PC a konzolemi Xbox. Svá vozidla si budete moci plně přizpůsobit pomocí laků, typů kol, spoilerů, štítů a posilovačů. K dispozici bude také velké množství podvozků, abyste se odlišili od ostatních.

Projekt od Hugecalf Studios a vydavatelství Secret Mode je v plánu na letošní rok pro PC, Xbox Series X/S a Xbox One. V den vydání bude hra dostupná také v předplatném Game Pass. Zájemci se mohou také přihlásit k účasti v betaverzi na oficiálních stránkách hry nebo v rámci programu Xbox Insider.