Velký galavečer se blíží. Přímý přenos z The Game Awards 2020 začne v pátek v jednu hodinu ráno našeho času, a kromě vyhlášení nejlepších her letošního roku budeme svědky několika významných hostů, včetně Toma Hollanda, který by měl ukázat první trailer na filmové Uncharted. To je ale pouze začátek.

Známý moderátor a producent Geoff Keighley odhalil, na jaká lákadla se můžeme těšit. Spolehnout se máme na tucet her, které budou oznámeny/odhaleny. Později dodal, že by mělo jít o 12 až 15 titulů. Mezi nimi jsou zahrnuty velké AAA projekty i menší hry od nezávislých tvůrců.

Přečtěte si také: Nominace na The Game Awards 2020 odhaleny

V současné době víme, že se na The Game Awards ukáže nové Dragon Age od BioWare. V posledních dnech se hodně spekuluje o Microsoftu, který by mohl odhalit tajemný projekt od nového studia The Initiative (má jít o akční adventuru z pohledu třetí osoby) a další tituly ve vývoji. Kooperační adventura It Takes Two od Josefa Farese (autor A Way Out a Brothers: A Tale of Two Sons) bude patřit do indie.

The Game Awards 2020 budete moci sledovat živě u nás s českým komentářem. Začínáme v pátek v 0:30. Připravte si zhruba dvě a půl hodiny.