Společnost Nacon oznámila třetí díl TT Isle of Man. Motocyklový závod na šedesátikilometrovém okruhu Snaefell Mountain Course na britském ostrově Man odstartuje v květnu nadcházejícího roku ve verzích pro PC, Nintendo Switch a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox.

TT Isle of Man - Ride on the Edge 3 bude postaven na KT Enginu týmem z italského studia RaceWard, které vytvořilo RiMS Racing a přebírá otěže nad nejnebezpečnějším a nejúchvatnějším závodem všech dob.

Hra se pochlubí oficiálním a autentickým obsahem ze závodu z letošního roku, včetně týmů motorek a tratí. Celkem půjde o 32 různých okruhů, včetně současných a historických tratí, 40 motocyklů a jezdců kategorie Superbike a Supersport.

Lákáni jsme na Open Roads s možností se volně projet po 200 kilometrech silnic kolem ostrova Man. Tady najdete body zájmu, výzvy a online soutěže.

V RaceWard se postarají o vylepšenou fyziku, kdy zatáčení do zatáček a brzdění vyžaduje větší přesnost a vylepšení motorek dává hráčům nástroje, které potřebují k dosažení maximálního výkonu.

„Po skvělé zpětné vazbě, kterou jsme obdrželi na RiMS Racing, jsme rádi, že jsme všechny naše zkušenosti uplatnili v tomto neuvěřitelném závodě,“ řekl Marco Ponte, generální a kreativní ředitel studia RaceWard.

„Pro tým vývojářů s takovou vášní pro motocyklový sport je nesmírnou ctí, že můžeme vytvořit oficiální hru, která tento legendární závod rekonstruuje pro motocyklové fanoušky po celém světě.“

Zatím je k dispozici pouze teaser trailer.

Já už jen dodám, že RiMS Racing má od hráčů na Steamu smíšené recenze, stěžují si na špatné ovládání a málo obsahu. Podobně hodnotili také novináři, průměr je 69 % na PC, 71 % na PlayStationu, 75 % na Xboxu a 59 % na Switchi. Podobně je na tom i TT Isle of Man: Ride on The Edge 2. Naše recenze: