Akční adventuru Immortals Fenyx Rising příští týden čeká třetí a zároveň poslední rozšíření. Dodatečný balíček The Lost Gods vyjde 22. 4. a odehraje se z pohledu božího oka.

The Lost Gods se soustředí na nového šampiona jménem Ash, který se vypraví na epickou cestu s cílem znovusjednotit řecké bohy. Ash se dostane do nové země zvané Pyrite Island, kde sjednotí bohy, kteří opustili Olymp po střetu s Diem. Mezi tyto bohy patří Poseidon a Hades. Budete je muset přesvědčit, aby se vrátili a obnovili rovnováhu světa.

Při nelehké misi narazíte na mnoho příšer a užijete si bojový systém inspirovaný brawlerem.

Přečtěte si také: Ve strategické adventuře Gord se vašim vesničanům stanou hrozné věci

Další podrobnosti se o DLC dozvíme později. Mezitím si můžete zahrát první dodatečný balíček s výzvami od různých bohů a zejména Myths of the Eastern Realm. I v této expanzi opustíte řecké země, abyste navštívili úplně nová místa inspirované čínskou mytologií v roli hrdiny jménem Ku. Ten se bude snažit nastolit rovnováhu mezi nebem a zemí, když byly oba světy vrženy do brutální války.

Immortals Fenyx Rising vyšlo koncem minulého roku s českými titulky na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Hra je dostupná také na Google Stadia a Amazon Luna. DLC si můžete koupit samostatně, případně v rámci výhodnějšího Season Passu.