Na letošním QuakeConu se společnost Bethesda věnovala takřka všem hrám, které pod jejími křídli aktuálně vznikají a fungují, a tak nemohlo chybět ani populární MMORPG ze světa The Elder Scrolls. Tvůrci ze studia Zenimax Online tudíž věnovali The Elder Scrolls Online vlastní panel, na němž probírali nejnovější změny a chystané aktualizace, stejně jako obsahové novinky.

Přečtěte si také: Elder Scrolls Online na zkoušku zdarma

Aktuálně nejvýraznější a nejbližší obsahovou novinkou je DLC Waking Flame, které je součástí celoroční obsahové ságy Gates of Oblivion. Do ní spadá například nejnovější datadisk Blackwood, vydaný před několika měsíci. Waking Flame přitom láká na dva nové a náročné dungeony nazvané Red Petal Bastion a Dread Cellar, v nichž mohou hráči poodhalit plány, které spřádá Mehrunes Dagon. Nejen prostředí těchto lokací můžeme vidět v novém, tradičně velkolepě pojatém traileru.

Na PC a Mac dorazí rozšíření Waking Flame a související Update 31 již velmi brzy, a to 23. srpna/augusta 2021. Majitelé konzolí Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 a PlayStation 5 si jako obvykle budou muset počkat o něco déle, a to do 8. září/septembra. Závěrem upozorňujeme, že do 30. 8. si na všech platformách můžete The Elder Scrolls Online vyzkoušet zdarma.