Minutový trailer připomíná blížící se vydání Ghost of Tsushima. Poslední velká PlayStation 4 exkluzivita spatří světlo světa v pátek 17. 7. letošního roku a zavede hráče do feudálního Japonska v kůži samuraje Jina, který musí bojovat s mongolskými vojáky, aby ochránil svůj ostrov. Přidáte se k němu?

V Ghost of Tsushima nebudou chybět české titulky. Na recenzi od Indiana se můžete těšit již zítra.

OFICIÁLNÍ POPIS HRY

Mongolská říše při svém tažení na Východ zpustošila koncem 13. století celé národy. Mezi japonskou pevninou a obrovskou mongolskou invazní flotilou, které velí nelítostný a prohnaný generál Khotun Khan, stojí pouze ostrov Cušima. 

Po první vlně mongolského útoku ostrov hoří a samurajský válečník Jin Sakai jako jeden z posledních členů svého rodu přežívá. Je rozhodnutý udělat za každou cenu cokoli, aby ochránil svůj lid a znovu získal svůj domov. Musí odsunout stranou tradice, které ho jako válečníka formovaly, najít si novou cestu zvanou Ghost a vést nekonvenční válku za svobodu Cušimy.

Přečtěte si také: Ghost of Tsushima dostane svůj artbook, který bude vyveden v japonském stylu

Vydej se za hranice bitevního pole a zažij život ve feudálním Japonsku jako nikdy dřív. V této akční adventuře v otevřeném světě se budeš toulat širou krajinou a rozlehlým územím, potkávat propracované postavy, objevovat starobylé památky a odkrývat skrytou krásu Cušimy.

Prozkoumej propracované oblasti ukazující rozmanitost života na tomto rozlehlém ostrově – od rozvlněných polí a tichých svatyň až po starobylé lesy, vesnice a drsnou horskou krajinu. Hledej klid v tichých momentech přírodní harmonie a potěšení ve chvílích, jež budeš sdílet s lidmi, kterým cestou pomůžeš.

Jin byl vychován a vycvičen po způsobu samuraje. Když Mongolové snadno porazili jednotky samurajů, Jinovi se zhroutil svět. Stojí před nejtěžším rozhodnutím svého života: ctít tradice a obyčeje své samurajské výchovy a vést boj, který nemůže vyhrát, nebo se odchýlit od své samurajské cesty a ochránit ostrov a jeho lid jakýmikoli nezbytnými prostředky?

Ve své honbě za znovuzískáním Cušimy musí Jin vyhledat radu a podporu starých přátel a nových nečekaných spojenců. Musí se rozejít s tradicí, stát se novým typem válečníka a za každou cenu ochránit to, co zbylo z jeho domova a lidu.