Včera na počítače vyšel duchovní nástupce legendárního Zoo Tycoonu. Studio Frontier Developments se po Planet Coaster a Jurassic World Evolution pustilo do vytvoření budovatelsko-manažerské strategie, která hráčům umožní postavit si vlastní zoologickou zahradu a starat se o její každodenní chod. Kromě toho vývojáři zahrnuli do hry různé požadavky pro každé z dostupných zvířat, nutnost sledovat názory návštěvníků a mnoho dalšího. Podle slov tvůrců jde o komplexní titul, jenž nabízí více než 50 zvířat.

Abyste na Planet Zoo nezapomněli, máme tu launch trailer. Pokud se vám hra zalíbí, na Steamu standardní verzi koupíte za 44,99€, zatímco Deluxe Edition je o 10 euro dražší. Překvapivou zprávou jsou české titulky.

Dosavadní recenze zahraničních magazínů jsou kladné. Jejich průměrná hodnota je 82 procent a všechny jsou pozitivní. Podle GamingTrendu je Planet Zoo vyvrcholením předešlého úsilí vývojářů, kdy pouze několik chyb brání skvělému zážitku. Destructoid to vidí dost podobně a věří, že časem bude hra ještě lepší. Redaktor německého GameStaru si při hraní vzpomněl na bezstarostné dětství a PCWorld tvrdí, že i přes všechny problémy - kterých je mnoho - je Planet Zoo jednou z nejuspokojivějších budovatelských strategií, i když po manažerské stránce to není úplně ono a názory návštěvníků jsou podivně náhodné.