Pokud vás na chystané upírské střílečce Redfall of Bethesdy a studia Arkane zajímá hlavně příběh, tak právě pro vás je určen nový příběhový trailer. Ten nabízí nejen další nálož záběrů z hraní, ale i střípky informací o původu krvavé hrozby, s níž se budou moci hráči o samotě nebo v kooperaci až čtyř postav už brzy utkat.

Podle traileru se na ostrově Redfall, na němž se celá hra odehrává, vše pokazilo kvůli jedné kapce krve. Konkrétně kvůli centrále firmy Aevum Therapeutics, jejíž vedení toužilo po nesmrtelnosti. Tak se stalo, že věda stvořila upíry, které někteří obyvatelé ostrova uctívají jako bohy. Hráče tak čeká nutnost vyřídit nejen tyto lidské kultisty, ale i jejich krvežíznivé pány s nadpřirozenými schopnostmi.

V novém videu také vůbec poprvé dostávají výraznější prostor nejsilnější z upírů, kteří budou zřejmě fungovat jako bossové. Patří mezi ně The Hollow Man, Bloody Tom, Miss Whisper a The Black Sun. Ti všichni jsou popisováni jako nepředstavitelně mocní upíři, jež mají vládu nad celým ostrovem.

„V tomto příběhovém traileru se podíváme hluboko do temnoty v Aevum Therapeutics a na nekalé experimenty, které se zde odehrávají a které toto svérázné rybářské městečko obrátily vzhůru nohama,“ dodává tisková zpráva.

Redfall vyjde 2. 5. 2023 ve verzi pro Xbox Series X|S a PC a bude k dostání i v Game Passu.