Akční hack-and-slash RPG titul Torchlight 3 vyjde v plné verzi 13. 10. letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One, oznámily společnosti Perfect World Entertainment a Echtra Games. Ve stejný den obdrží PC verze, která je v předběžném přístupu, hlavní aktualizaci. Verze pro Nintendo Switch bude dostupná do konce letošního roku.

Vývojáři mezitím pochválili komunitu a poděkovali hráčům za zpětnou vazbu. Max Schaefer, generální ředitel Echtra Games, tvrdí, že do hry vložili své srdce a snažili se využít všechnu zpětnou vazbu z Early Access.

Přečtěte si také: Autoři Weird Westu chystají odlišné akční RPG

Torchlight 3 nabídne všechny mechaniky, včetně těžkého hack-and-slash boje, epického lootu a milovaných mazlíčků. Během dobrodružství na hráče čekají tři akty, plně přizpůsobitelné pevnosti a náročné zážitky, které vás udrží u hry po dohrání kampaně. Na výběr budou čtyři různorodé třídy válečníků.

Připomeňme, že Torchlight 3 prošel zajímavým vývojovým cyklem. Původně byla hra oznámena jako free-to-play, jmenovala se Torchlight Frontiers. Na začátku letošního roku byla přejmenována na Torchlight 3 a tvůrci se vzdali záměru udělat bezplatný titul s in-game nákupy. Komunita z tohoto rozhodnutí byla nadšena.