Nintendo zveřejnilo seznam nejstahovanějších her za měsíc říjen 2021 přes eShop na evropském trhu. Žebříček je založen pouze na počtu stažení, takže nejsou započítány hry, které jsou fyzicky na kartě. V říjnu okupuje první dvě příčky přímo Nintendo s Metroid Dread a v závěru měsíce vydané Mario Party Superstars.

Nejstahovanější hry - Říjen 2021

 1. Metroid Dread

Metroid Dread je akční adventura vyvinutá společností MercurySteam. Po Metroid Fusion hráči ovládají lovkyni odměn Samus Aran, když čelí robotickému nepříteli na planetě ZDR. Zachovává hratelnost z předchozích 2D her Metroid a přidává nenápadné prvky.

 2. Mario Party Superstars

Mario Party se vrací s pěti klasickými stolními hrami z Mario Party her z konzole Nintendo 64. Rozložení sil v jednotlivých hrách se může velmi rychle proměnit, tak zůstaňte ostražití, pařmeni! Tento i ostatní herní režimy mohou být hrány rovněž online.

 3. FIFA 22

FIFA 22 přibližuje hru ještě více skutečnosti díky zásadnímu pokroku v oblasti hratelnosti a inovacím ve všech režimech.

Metroid Dread je epický návrat ke kořenům série i žánru

 4. Minecraft

Pixelovaný svět plný kostiček a barev. Rozvíjej si svou kreativitu a fantazii ve světě plném zvířat, nestvůr a hráčů.

 5. Diablo II: Resurrected

Remasterovaná verze původního druhého Diabla.

 6. Among Us

Online hra pro 4 až 10 hráčů, kteří se snaží přežít ve vesmíru, zatímco někteří členové posádky jsou podvodníci, kteří se tajně snaží celou misi zkazit.

 7. Mario Kart 8 Deluxe

Užijte si novou verzi nejzábavnějších závodů všech dob a rozjeďte svou herní konzoli Nintendo Switch na plné obrátky. Těšte se na všechny oblíbené tratě a postavy z Wii U verze, včetně všech DLC tratí i postav. Všichni se vrací na startovní čáru spolu s nováčky, kteří se vám chtějí představit. Jedná se o postavy jménem Inkling Boy, Inkling Girl, King Boo a Bowser Jr.

 8. Stardew Valley

Stardew Valley je nezávislý farmářský RPG simulátor vyvíjený Ericem "ConcernedApe" Baronem a vydaný studiem Chucklefish. Hra byla vydána pro Windows v únoru 2016, později v roce pro macOS, Linux, PlayStation 4 a Xbox One. Port pro Nintendo Switch byl vydán v říjnu 2017.

 9. Animal Crossing: New Horizons

Připraveni na výlet na opuštěný ostrov v novém dobrodružství Animal Crossing?

10. Super Smash Bros. Ultimate

Díl Super Smash Bros. s přídomkem Ultimate nám na Nintendo Switch přinesl všechny dosavadní bojovníky ze Super Smash Bros. her.

11. Disco Elysium: The Final Cut

Disco Elysium je RPG, ve kterém se stanete detektivem a vyslýcháte zajímavé postavy, řešíte vraždy nebo úplatky. Je na vás, zda se stanete hrdinou nebo podlehnete chtíči.

12. Pokémon Sword

Dobrodružství se odehrává v regionu Galar, ve kterém najdete jak moderní města, tak idylický venkov nebo krásnou přírodu. Soupeřit budete moct hned na několika stadionech, abyste si vydobyli titul šampiona.

13. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Připojte se k Mariovi, Luigiumu, princezně Peach a Toadovi na jejich cestě za záchranou království Sprixie ve hře Super Mario 3D World + Bowser’s Fury na Nintendo Switch. Bowser unesl princeznu Sprixie a je jen na našich hrdinech, aby ji zachránili.

14. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Zapomeňte na všechno, co víte o The Legend of Zelda hrách. Vydejte se do světa plného objevů, prozkoumávání a dobrodružství ve hře The Legend of Zelda: Breath of the Wild, hře, která boří hranice světa videoher.

15. Super Mario Party

Super Mario Party je další party hra od Nintenda. Nově budeme moci položením dvou konzolí vedle sebe vytvořit jednu velkou obrazovku.