Nintendo zveřejnilo seznam nejstahovanějších her za měsíc prosinec 2021 přes eShop na evropském trhu. Žebříček je založen pouze na počtu stažení, takže nejsou započítány hry, které jsou fyzicky na kartě. V posledním měsíci roku 2021 se nejvíce dařilo samotnému Nintendu, kdy v tomto žebříčku TOP 15 her se obsadil celkem deseti tituly.

NEJSTAHOVANĚJŠÍ HRY - PROSINEC 2021

1. Mario Party Superstars

Mario Party se vrací s pěti klasickými stolními hrami z Mario Party her z konzole Nintendo 64. Rozložení sil v jednotlivých hrách se může velmi rychle proměnit, tak zůstaňte ostražití, pařmeni! Tento i ostatní herní režimy mohou být hrány rovněž online.

2. Pokémon Brilliant Diamond

Remake původní hry Pokémon Diamond z Nintenda DS, který vyšel v roce 2007, se podívá na konzoli Nintendo Switch. Pokémom Brilliant Diamond vás zavede na známá místa v novém hávu. Vraťte se do regionu Sinnoh s tímto perfektně zvládnutým přepracováním klasického Pokémon RPG.

 3. Mario Kart 8 Deluxe

Užijte si novou verzi nejzábavnějších závodů všech dob a rozjeďte svou herní konzoli Nintendo Switch na plné obrátky. Těšte se na všechny oblíbené tratě a postavy z Wii U verze, včetně všech DLC tratí i postav. Všichni se vrací na startovní čáru spolu s nováčky, kteří se vám chtějí představit. Jedná se o postavy jménem Inkling Boy, Inkling Girl, King Boo a Bowser Jr.

Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl jsou krásnou připomínkou jednodušších časů série

 4. Big Brain Academy: Brain vs. Brain

V Big Brain Academy: Brain vs Brain si zahrajete širokou škálu aktivit, jako je zapamatování si řady čísel, identifikace zvířete, které se pomalu zaostřuje, nebo pomoc s vedením vlaku do cíle v zábavných a rychlých aktivitách. Utkejte se s přáteli a rodinou v zápasech pro 4 hráče.

 5. Minecraft

Pixelovaný svět plný kostiček a barev. Rozvíjej si svou kreativitu a fantazii ve světě plném zvířat, nestvůr a hráčů.

6. Animal Crossing: New Horizons

Připraveni na výlet na opuštěný ostrov v novém dobrodružství Animal Crossing?

7. Pokémon Shining Pearl

Remake původní hry Pokémon Diamond z Nintenda DS, který vyšel v roce 2007, se podívá na konzoli Nintendo Switch. Pokémom Shining Pearl vás zavede na známá místa v novém hávu. Vraťte se do regionu Sinnoh s tímto perfektně zvládnutým přepracováním klasického Pokémon RPG.

 8. FIFA 22

FIFA 22 přibližuje hru ještě více skutečnosti díky zásadnímu pokroku v oblasti hratelnosti a inovacím ve všech režimech.

 9. Stardew Valley

Stardew Valley je nezávislý farmářský RPG simulátor vyvíjený Ericem "ConcernedApe" Baronem a vydaný studiem Chucklefish. Hra byla vydána pro Windows v únoru 2016, později v roce pro macOS, Linux, PlayStation 4 a Xbox One. Port pro Nintendo Switch byl vydán v říjnu 2017.

10. New Super Mario Bros U Deluxe

Remasterovaná verze plošinovky v hlavní roli s Mariem a jeho bratrem Luigim, kdy v balení naleznete jak základní New Super Mario Bros. U, tak New Super Luigi U. Hra je uzpůsobena k ovládání na Joy-Conu, kdy v multiplayeru stačí pro každého dalšího hráče jen jeden tento ovladač. Stejně tak přibyly nové hratelné postavy v podobě Nabbit a Toadette.

11. Unpacking

Unpacking je zenová logická hra o známém zážitku z vybalování věcí z krabic a jejich vkládání do nového domova. Částečně skládačka, částečně domácí dekorace, jste vyzváni, abyste si vytvořili uspokojivý životní prostor a zároveň se dozvěděli vodítka o životě, který rozbalujete.

12. Super Smash Bros. Ultimate

Díl Super Smash Bros. s přídomkem Ultimate nám na Nintendo Switch přinesl všechny dosavadní bojovníky ze Super Smash Bros. her.

13. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Připojte se k Mariovi, Luigiumu, princezně Peach a Toadovi na jejich cestě za záchranou království Sprixie ve hře Super Mario 3D World + Bowser’s Fury na Nintendo Switch. Bowser unesl princeznu Sprixie a je jen na našich hrdinech, aby ji zachránili.

14. Among Us

Online hra pro 4 až 10 hráčů, kteří se snaží přežít ve vesmíru, zatímco někteří členové posádky jsou podvodníci, kteří se tajně snaží celou misi zkazit.

15. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Zapomeňte na všechno, co víte o The Legend of Zelda hrách. Vydejte se do světa plného objevů, prozkoumávání a dobrodružství ve hře The Legend of Zelda: Breath of the Wild, hře, která boří hranice světa videoher.