Ubisoft dnes v osm večer představil novou hru ze světa Toma Clancyho. Bohužel nejde o návrat oblíbené stealth akce Splinter Cell, ale o PvP first-person střílečku Tom Clancy's XDefiant, která si bere hodně věcí z The Division.

Tom Clancy's XDefiant bude zdarma s mikrotransakcemi. Hra se nachází v rané fázi vývoje a bude se odehrávat v arénách, kde proti sobě bude bojovat dvanáct hráčů ve dvou týmech (6 vs. 6) v herních režimech založených na plnění cílů. Potvrzeny jsou kompetitivní módy Team Deathmatch a Domination a lineárnější Escort.

New York z The Division doplní postavy z různých sérií Toma Clancyho. Dostupné frakce budou čtyři: Wolves (Tom Clancy’s Ghost Recon), Echelon (Tom Clancy’s Splinter Cell) a Outcasts a Cleaners (Tom Clancy’s The Division). V budoucnu Ubisoft slibuje další postavy.

Přečtěte si také: The Division Heartland je bezplatná survival střílečka

INDIAN NOW

Nová hra se značkou Tom Clancy: Xdefiant

Na začátku kola si hráči mohou vybrat frakci s unikátními vlastnosti, schopnostmi a ultra dovednostmi a poté vyzbrojit svého Defianta primárními a sekundárními zbraněmi a přidat vybavení. Loadouty lze při respawnu měnit, takže si kdykoliv můžete svou postavu přizpůsobit tomu, co dělají nepřátele a pokusit se získat výhodu.

Ačkoli schopnosti, vlastnosti a ultra dovednosti mohou poskytnout užitečné výhody proti soupeřům, studio Ubisoft San Francisco v čele s výkonným producentem Markem Rubinem a kreativním ředitelem Jasonem Schroederem se snaží, aby se hratelnost XDefiant soustředila především na střelbu.

Tom Clancy's XDefiant je oznámen pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia a Amazon Luna. Od 5. 8. bude probíhat uzavřené testování určené hráčům ze Spojených států a Kanady. Testy pro ostatní regiony budou spuštěny později.