10. narozeniny THQ Nordic oslavují i hráči. Vydavatelská společnost na Steamu rozdává tři hry pro PC a pořádá výprodej svých her nejen na Steamu, ale také na Nintendu Switch, Xboxu a Stadii.

Do 23. 9. si na Steamu můžete zdarma vyzvednout předělávku akčního RPG Titan Quest Anniversary Edition a legendární taktickou tahovou strategii Jagged Alliance v Gold edici, zatímco taktická příběhovka Desperados 3 z Divokého západu je zdarma k vyzkoušení do 20. 9.

Co se výprodeje týče, ty začínají dnes a na Steamu potrvají do 23. 9. V čele nabídky jsou tituly Destroy All Humans, Biomutant, Wreckfest, Desperados III, SpongeBob Battle for Bikini Bottom: Rehydrated, Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning a série Darksiders a SpellForce.

Do 29. 9. je možné nakupovat hry od THQ Nordic ve slevě na Nintendu Switch a do 28. 9. na Xboxu a Google Stadia.

Zítra, 17. 9., od 21:00 našeho času se koná speciální stream. V rámci 10. výročí dojde k oznámení šesti nových her, z nich jednou bude pravděpodobně uniklý remake Destroy All Humans 2. Představí se nám také nové značky, návraty legendárních sérií, na něž čekáme desítky let, a pokračování oblíbených her. Mezi nimi bude i akční fantasy RPG Elex 2 a Expeditions: Rome.

Celou show bude provázet Geoff Keighley, organizátor The Game Awards.