Ačkoli je polské studio CD Projekt RED poměrně silně zaměřeno na vývoj jejich nadcházející hry Cyberpunk 2077, netají se, že už začínají pracovat na dalším titulu. Je mi jasné, co vás jako první napadne - The Witcher 4. To vás ale budu muset zklamat, protože Zaklínač s číslovkou čtyři se nekoná a popravdě ani konat nemá.

„První tři díly Zaklínače byly zamýšleny jakožto trilogie, takže další hrou logicky nemůže být Zaklínač 4,“ řekl Adam Kiciński, ředitel CD Projektu, v rozhovoru pro Bankier.pl. Takže se nebojte, že by se Zaklínač nedočkal nějakého pokračování. Sám Kiciński naznačil, že tohle není pro Zaklínače a jeho rozlehlý svět, který dokázali vývojáři vybudovat, konec. „Zaklínač je jednou z dvou velkých značek, na které chceme postavit budoucnost společnosti. Nyní toho ovšem nemůžu prozradit více.“

Je tedy téměř jasné, že další hry ze světa Zaklínače se dočkáme. Zda ale stále budeme vídat Geralta či se další díl zaměří na úplně jinou postavu, je něco, co teď jen tak neodhadneme. Nicméně všechno to lehce nahrává teorii, která se objevila již dříve a která říká, že by nadcházející díl ze světa Zaklínače mohl sledovat kroky Ciri. O tom se už ale více můžete dozvědět v našem předchozím článku od noonyho.

Jaké jsou vaše tipy a předpoklady o novém dílu ze světa Zaklínače? Koho byste nejraději viděli v hlavní roli? Rozhodně se s námi podělte v diskuzi pod článkem.