Když se v září náhle objevila zpráva, že studio Telltale Games končí, zbyly nám akorát oči pro pláč. Vždyť mělo rozděláno několik projektů, například čtvrtou a finální sérii The Walking Dead. Do nedávna jsme nevěděli, co se sérií bude, jestli ji někdo vůbec dokončí. Nyní ale víme, že alespoň třetí epizoda s názvem Broken Toys bude dokončena. Dokonce by se na ni mělo podílet i původní jádro týmu, které v dnes již zlikvidovaném studiu na hře pracovalo.

V novém traileru lze vidět Klementýnku v několika situacích, které zobrazují její vývoj během celého příběhu. Všemu dominuje voiceover od hlavního protagonisty z první série, Leeho, který vše reflektuje. Ve videu se také objevuje text „It‘s not over.“, do češtiny přeložený jako „Ještě není konec.“ Ten může znamenat, že ještě máme od příběhu něco očekávat. S tím souvisí i hashtag #StillNotBitten, který reflektuje text řečený hlavní hrdinkou v traileru. Ten se objevuje na konci společně s datem vydání.

Jak jsme již informovali, tak vývoj posledních dvou epizod má na starosti studio Skybound Entertainment. To si najalo 40 vývojářů, kteří na TWD dříve pracovali, aby zachovali stejnou kvalitu, jakou nastavila první epizoda.

Ohledně otázky, kdy vyjde čtvrtá a poslední epizoda čtvrté série, víme jen, že se na ni skutečně pracuje.

Třetí epizoda s názvem Broken Toys vyjde 15. ledna na PC, PS4 a Xbox One.

A co vy? Hrajete The Walking Dead? A těšíte se na třetí epizodu? Dejte nám vědět do komentářů.