Nedávno jsme psali o oznámení Project Rene – alias The Sims 5 – který minulý týden vstoupil do uzavřeného testování, ze kterého vyplývá, že i aktuální stádium hry má velmi kladnou odezvu od hráčů. Projekt je ve velmi raném stádiu vývoje a nyní obsahuje pouze nástroj tvorby místností a návrh objektů. Přesto někdo aktuální verzi cracknul.

Ověření testující hráči, kteří byli důsledně vybráni, měli možnost do playtestu pozvat i své tři kamarády, kteří si mohli zahrát společně s nimi. A nejspíš právě to byl kámen úrazu. Důvěryhodný zdroj, který nechtěl být jmenován, webu Insider Gaming ukázal, jak se může do hry snadno dostat i bez schválení tvůrců projektu přes peer 2 peer servery, bez nutnosti kontaktu se servery EA. Vysvětlil mu, jak lze zreplikovat tokeny, které umožňují vstup do hry a že bylo velmi snadné hru cracknout v její aktuální fázi. Na otázku, zda má v plánu aktuální verzi hry vypustit veřejně, neodpověděl.

OZNÁMENÍ DVOU KITŮ DO THE SIMS 4

K příležitosti opravné aktualizace byl zveřejněn i příspěvek s oznámením nového obsahu, který si budete moci pořídit již příští týden, 10. 11. Jedná se o dva kity – tedy nejméně obsáhlá DLC k The Sims 4 – zaměřené na vybavení domu.

PASTEL POP

Pro někoho možná ten méně zajímavý je kit s názvem Pastel Pop plný pastelově barevného nábytku a doplňků. Najdete zde hlavně vybavení do ložnice, ale použít ho lze i v obýváku či pracovně. Z celého sortimentu si například můžete poskládat i pěkný barevný pokoj pro teenagery.

Kit je zaměřený na pastelové barvy, netypické tvary a retro styl. Je libo židle ve tvaru srdce, nebo zrcadlo vypadající jako kaluž? S tímto kitem žádný problém. Zvolené vzory na látkách jsou inspirované 60. a 70. léty minulého století. Kit asi není pro každého, ale věřím, že své fanoušky si najde.

EVERYDAY CLUTTER KIT

Tento kit je naopak velmi vyzdvihovaný. Takový ten každodenní organizovaný nepořádek je přesně to, co The Sims 4 potřebuje jako sůl. Každý hráč, který s oblibou staví domky plné života a duše, určitě teď plesá, protože právě díky tomuto kitu můžete svým stavbám přidat trochu příběhu o simících, kteří zde žijí, a jaké mají koníčky.

Použité hrnečky, klíče, odložený telefon, hromádka časopisů, otevřená kniha, rybářský prut či lahev pro sportovce. Tohle jsou drobnosti, kterými budete moci ozdobit váš dům. Pomocí těchto předmětů vyprávějte příběh o simících, kteří zde žijí.