Není to tak dávno, co jsme psali o testování aktuální verze The Sims 5 (alias Project Rene). Hráči měli možnost vyzkoušet si režim stavby a návrhu. Necelý týden nato někdo z testerů celou dosavadní verzi hacknul a byl schopný si ji zahrát i bez potřeby tokenů, které EA zprostředkovalo všem testerům. Nyní přišla další bomba, kterou v EA nejspíš nečekali, protože některý z hráčů do světa vypustil několik obrázků z průběhu testování.

Po šokujícím hacknutí to možná není až tak překvapivé, dalo se očekávat, že k něčemu takovému dříve, nebo později dojde. Během testování měli hráči omezený přístup k funkcím, mohli si vyzkoušet práci s workshopem a úpravu bytů. Můžeme tedy díky tomu předpokládat, že byty a apartmány budou již součástí základní hry The Sims 5.

Na uniklých obrázcích můžete vidět právě tyto testované součásti a na některých lze vidět i sousedství. Zatím produkt nevypadá graficky příliš odlišně od The Sims 4, ale uklidňující může být, že je to velmi brzká fáze vývoje, a tak určitě ještě projde úpravou po všech stránkách.