Bylo to poprvé co Maxis přímo umožnil hráčům a fanouškům plně ovlivnit obsah rozšíření. A ne jen jeho obsah, ale i název, ikonku, téma...

Po několika hlasováních a po necelých 8 měsících práce vývojářů na této kolekci je tu výsledek, který někoho potěší více a někoho méně. Za sebe však můžu říci, že jsem naprosto nadšená. Né že bych po praní nějak extra toužila, i v reálném světě je to dost otravná záležitost, ale co u mě rozhodně zabodovalo je oblečení a nový nábytek, na kterém si tedy opravdu dali záležet. 

Vše je v takovém lehce ležérním, bohémském a venkovském stylu. Kolekce se skvěle hodí k nedávno vypuštěnému dodatku Psi a kočky, který je v podobném duchu. Součastí je samozřejmě pračka a sušička, díky kterým máte prádlo v cukuletu čisté a voňavé. Pokud však vaši simíci nejsou moc majetní, či rádi šetří přírodu, máte možnost se vrhnout i do ručního praní v neckách, které sice zabere více času, ale výsledek bude určitě stát za to. Následně můžete prádlo pověsit ven na šňůru a sledovat, jak se počet padajících kapek snižuje.

Prádelna by vypadala zvláštně, pokud by zde nebyla nějaká pěkná police na prací prostředek, nebo dekorativní zavěšené žehlící prkno. Hlavně nezapomeňte do všech místností, kde se simíci převlékají, přidat jeden ze tří nových košů na prádlo, aby se vám hromádky špinavého oblečení neváleli všude po baráku. Kolekce taky nabízí hned několik nových závěsných dekorací, díky kterým svou prádelnu doladíte k dokonalosti. Je tu i pár kusů nového úložného prostoru, který můžete v klidu použít i do obývacího pokoje nebo do předsíně. Taky přibyli nové koberce, květiny, dveře a velké vystouplé okno skvělé třeba na nějakou zimní zahrádku. 

Veškeré objekty můžete vidět v přiloženém traileru, který je sám o sobě dost ležérní a myslím že skvěle ukázal podstatu této nové kolekce. I když nevím, zda volba 9. symfonie jako podkresové hudby byla zrovna vhodná, komická však určitě.

Napište dolů do komentářů, zda vás kolekce zaujala a zda jste si ji případně již pořídili a vyzkoušeli na vlastní kůži.