Není to tak dávno, co byl do hry The Sims 4 přidán nový obsah v podobě kitů. Ty jsou nejmenšími DLC přinášející do hry jedno-tematický obsah o pár položkách, většinou do režimu stavby nebo tvorby simíka. Před několika dny tvůrci oznámili dva nové balíčky zaměřené na, dalo by se říct, pohodářské téma.

VÝBAVA NÁVRAT GRUNGE

Máte rádi uvolněný nepřizpůsobivý styl? Tak je tenhle kit pro vás. Ponořte se po hlavě do neupravenosti, nedokonalosti a svobodomyslnosti. Experimentujte, fantazii se meze nekladou, vyjádřete sami sebe pomocí nových kousků do šatníku. Neobvyklé střihy, zvláštní kombinace a hlavně pohodlí. To všechno můžete s tímto kitem dopřát svým simíkům a vyjádřit tak jejich osobnost a volnost, ať už vyberete příliš velké mikiny, vybledlé džíny nebo opotřebované staré tričko.

VÝBAVA ČTECÍ KOUTEK

Ve světě velkého shonu je fajn nalézt nějaký klidný koutek, kde můžete zažívat pohodu a relaxaci, třeba u čtení knihy. Odpočiňte si v útulném prostoru a ponořte se do hlubin příběhů knih, které tam najdete. Je libo pohodlnou pohovku? Nebo snad čtecí koutek v okně? Žádný problém! Vše je perfektně doplněno o police na knihy různých velikostí a tvarů. Vytvořte si dokonalou, moderní knihovnu plnou příběhů, pohody, relaxace a klidu.

Nové kity jsou od 1. 6. k dostání na všech platformách za již klasickou cenu 5 € za kus, takže pokud vás témata těchto výbav zaujala, můžete životy svých simíků obohatit o novou knihovnu a pohodlné kousky oblečení.