Společnost Electronic Arts si u fanoušků The Sims 4 po nevydařených My Wedding Stories chce napravit pověst a oznamuje, že během dvou měsíců vyjdou tři nová rozšíření různé velikosti. Všechny spojuje název Seize the Night a společné téma noci.

Dva Kit balíčky budou těmi menšími, říká se jim Chic Nights Out a Cozy Nights In. První se týká oblečení vhodného na vycházky po západu slunce, druhý nábytku a vybavení domácnosti.

Nejzajímavější je třetí větší balíček. Jmenovat se má Go Wild a krátký teaser na něj ukazuje úplněk nad městem Oasis Springs. Aby toho nebylo málo, tak je v dálce slyšet vytí.

Vše nasvědčuje tomu, že se v The Sims 4 objeví vlkodlaci. Ti jsou pevnou součástí série, naposledy se objevili v oblíbeném rozšíření Supernatural (česky Obludárium) pro The Sims 3. Není divu, že se příznivci okultních Simíků už dlouho dožadují jejich návratu. Zvlášť když o podobné paranormální jevy není ve hře nouze, vytvořit si můžete upíra, mořskou pannu, ducha, čarodějnici, mimozemšťana nebo robota.

Každopádně, tři balíčky mají dorazit během května a června.