Fanoušci amerického studia Naughty Dog se mohou těšit na nové hry. Neil Druckmann, režisér a scénárista The Last of Us Part 2, potvrdil, že jeho tým pracuje na několika skvělých věcech, které budou v budoucnu odhaleny. Do podrobností pochopitelně zabrousit nemohl.

V minulém roce jsme si od Naughty Dog mohli zahrát poněkud kontroverzní akční thriller The Last of Us Part II. Na nový titul si ale od těchto vývojářů budeme muset ještě nějaký čas počkat. Druckmann požádal hráče o trpělivost.

Na čem by mohli v Naughty Dog pracovat? Nadále se očekává samostatný multiplayer pro The Last of Us Part II ve stylu Frakcí z prvního dílu. Nějaký čas se spekuluje o vylepšené PlayStation 5 verzi tohoto hitu. Fanoušci se pak přiklání k The Last of Us 3, ale nezapomínají ani na nové Uncharted nebo návrat série Jak and Daxter.

Přečtěte si také: Tajné studio Sony obohatil zkušený environmentální umělec z Naughty Dog

Začátkem letošního roku Naughty Dog nabírali nové zaměstnance na různé pozice v rámci dvou týmů. Druckmann lákal na práci na něčem velmi cool.

The Last of Us Part II je z pohledu ocenění nejúspěšnější hrou roku 2020. Druckmann před časem přiznal, že návrat do světa The Last of Us by nebyl snadný, dokáže si ho ale představit, stejně tak si dokáže představit práci na úplně nové značce. Tak uvidíme, co budoucnost ve spojení s Naughty Dog přinese. Osobně bych vyloučil nové Uncharted, na něm by dle všeho mělo pracovat tajné studio Sony v San Diegu.