Téměř pětiminutový trailer oznámil vydání plné verze středověkého simulátoru/strategie The Guild 3, kde se z dřevorubce stanete milionářem. Hra se prodává nejen digitálně, ale také ve speciální Aristocratic Edition.

The Guild 3 představuje jedinečnou kombinaci ekonomické simulace, strategické hry, simulátoru historického života a hry na hrdiny ve 3D prostředí v reálném čase s atmosférickým dabingem a středověkým soundtrackem.

Vytvoříte rodinnou dynastii a pustíte se do budování panství z obyčejné vesnice. Musíte se stát řemeslníkem a obchodovat. Také můžete navazovat milostné vztahy, podplácet úředníky nebo na své nepřátele vrhat bomby a jed – je na vás, jak budete hromadit moc.

„Nacházíme se ve střední Evropě v roce 1400. Temný středověk, kterému kdysi vládla šlechta a kněžstvo, končí a nová éra začíná: věk svobodných měst plných obchodu a svobodné vůle!,“ uvádí tisková zpráva.

„Ve hře The Guild 3 si vytvoříte rodinnou dynastii, která dokáže přetrvat staletí. Zatímco se svět kolem vás a vaší dynastie bude neustále přetvářet – všechny nehráčské postavy dělají vlastní rozhodnutí –, budete muset prokázat své schopnosti na poli řemesla a obchodu, při společenských událostech a také v rodině a v oboru zlomyslných intrik.“

VLASTNOSTI HRY:

  • Veďte svého avatara a jeho rodinu a získejte bohatství a vliv.
  • Staňte se poctivým řemeslníkem, obchodujte, navazujte milostné vztahy, podplácejte úředníky nebo na své nepřátele vrhejte bomby a jed – je na vás, jak budete hromadit moc.
  • Získávejte tituly, zaujímejte postavení v úřadech na radnici a přidejte se k cechu.
  • Celá řada povolání, komplexní strom schopností a spousta odemknutelných akcí a bonusů.
  • 12 jedinečných map scénářů založených na autentických historických lokacích ve střední a severní Evropě.
  • Střídání denní doby a ročních období má vliv na herní události.
  • Hrajte proti počítačovým dynastiím nebo přátelům v zápasech více hráčů.

Pokud nechcete digitální verzi a hra se vám líbí, tak v tuzemských obchodech najdete speciální Aristocratic Edition. Ta kromě PC hry obsahuje exkluzivní karetní hru The Guild, figurku Balbulus (14,5 cm), video o vývoji hry na DVD a soundtrack na CD.