Studio Zenimax Online stojí za úspěšnou massively multiplayer online role-playing game, zkráceně a obecně známější MMORPG, ze světa TES, The Elder Scrolls Online. Od jejího vydání uplynuly více než tři roky, což však neznamená, že by o hru nebyl zájem. Ten neopadá

Zenimax Online se pochlubil skvělou zprávou, přes kterou oznámil, že TESO překonala milník 10 miliónů hráčů (to je cca počet obyvatel České republiky). Jako oslavu spouští akci, během níž si mohou všichni plnohodnotně TESO vyzkoušet. Od 30.11. do 6.12. přejde TESO do free-to-play modelu jak na PC, tak Macu a PS4. Během něj budou hráči moct prozkoumat základ světa (akce se nevztahuje na přídavek Morrowind) a 500 korun herní měny. Všechen postup, jehož během nadcházejícího týdne dosáhnete, se vám uloží. Čili v případě, že byste si poté chtěli TESO zakoupit, nebudete muset začínat od nuly. Za vyzkoušení to tedy rozhodně stojí.

Mimoto bude během akce spuštěn speciální dungeon, který umožní získat nové oblečky nebo mounty. Desetmilionkrát hurá a gratulace!