Hrstka vyvolených hráčů začala o víkendu testovat dosud nepředstavenou novinku od Ubisoftu. O The Division Heartland oficiálně víme pouze to, že se jedná o bezplatnou hru zasazenou do světa The Division od studia Red Storm Entertainment pro PC, PlayStation a Xbox.

V rámci úniku se na internet dostalo video s pozdravem od hlavní designérky Taylor Epperly. Ta The Division Heartland popisuje jako akční střílečku s otevřeným světem se survival prvky. Hráči budou přežívat v malém americkém městečku Silver Creek. K dispozici je kooperativní PvE režim nazvaný Expedition a PvEvP mód Storm pro 45 hráčů.

V obou režimech je důležitý průzkum světa, sbírání kořisti a snažit se přežít. Přitom se hráči musí vyhýbat „nejagresivnější a nejnepředvídatelnější virové nákaze, jakou kdy svět The Division zažil“.

Přečtěte si také: Svět The Division se rozšíří do nových her a médií

Účastníci uzavřeného testu jsou pod NDA. Ubisoft varuje před sdílením jakýchkoli informací z technického testu. Stejně se ale na internet to podstatné dostalo.

The Division Heartland by mělo dorazit koncem letošního roku, případně v příštím roce na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One.