Koncem minulého roku, přesněji v prosinci/decembri, se hráči Tom Clancy's The Division 2 dočkali aktualizace s názvem Title Update 12. Ta s sebou přinesla čtvrtou sezónu nejnovějšího rozšíření Warlords of New York, společně se spoustou nových věcí.

Vše nasvědčovalo tomu, že právě čtvrtá sezóna bude tou poslední, která přinese do hry něco nového. Samotní vývojáři ji nazvali End of Watch a k tomu všemu má studio ve vývoji další dva velké projekty na motivy Avatara a Star Wars. Vše tedy nasvědčovalo konci The Division 2.

Přečtěte si také: Jaké budou Star Wars od tvůrců série The Division?

Ovšem vývojáři se nechali slyšet, že mají se svojí kooperativní střílečkou ještě nějaké plány, takže bychom v blízké době neměli očekávat ukončení podpory, ba naopak se ještě v letošním roce dočkáme nové várky obsahu.

O tomto informovali vývojáři na svém Twitteru, kde se mimo jiné dočtete toto: „Někteří z vás si všimli, že aktualizace Title Update 12 měla původně být poslední velkou aktualizací pro The Division 2, ale díky vaší stálé podpoře, jsme nyní v raných fázích vývoje nového obsahu, který vyjde později v roce 2021. I když je dnes ještě příliš brzy na to, abychom zašli do dalších podrobností, nebudete muset čekat příliš dlouho. Jakmile to bude možné, budeme sdílet více.“

Přečtěte si také: The Division 2 poběží lépe na konzolích nové generace

Tom Clancy's The Division 2 je dostupný na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC a Google Stadia. Od 2. 2. je navíc k dispozici vylepšená verze hry pro konzole nové generace, která vám umožní hrát ve 4K a 60 snímcích za sekundu.