U příležitosti Halloweenu vypustilo studio Supermassive Games dvouminutový trailer, který láká na nadcházející hororové dobrodružství The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me.

Od tvůrců Until Dawn tentokrát zažijeme teror z pohledu skupiny dokumentaristů. Tu někdo záhadně telefonicky pozve do „Murder Castle“, novodobé repliky domu sériového vraha H. H. Holmese. Takovou příležitost si nemohou nechat ujít, protože jim může získat tolik potřebný zájem veřejnosti. Hotel je ideální kulisou pro novou epizodu, ale není to tak jednoduché, jak se zdá. Štáb zjišťuje, že je někdo pozoruje, a dokonce s nimi manipuluje. V sázce je tak najednou mnohem víc než jen sledovanost!

„Nic tu není, jak se zdá a vybavení hotelu je k smrti dobré! Prozkoumejte každičký kousek hotelu postaveného pro návštěvníky Světové výstavy. Pomocníka vám budou dělat nové herní prvky, například inventář postavy, hádanky s nástroji a rozšířené možnosti pohybu – běh, skok a šplh,“ vybízejí hráče vývojáři.

„Pokuste se uniknout z mučivých spárů této zvrácené zrůdy, co se za každou cenu hodlá stát nejnebezpečnějším americkým sériovým vrahem. Přežijete vražedné pasti, které jsou výplodem jeho choré mysli?“

Hrát nemusíte sami. Svůj příběh můžete sdílet s kamarádem online nebo si předávat ovladač v offline režimu pro pět hráčů.

The Devil in Me vyjde 18. 11. tohoto roku na počítače a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox.