Příznivci simulací se mohou začít těšit na The Constructors pro PC. Hra jim umožní stát se vlastníkem stavební firmy. Na židli v kanceláři ale sedět nebudete, protože se budete muset vypořádat s celým procesem stavby obytné čtvrti ve městečku Wondersville, od návrhu architektury po kontrolu svých pracovníků.

„Nedivte se, až vaši dodávku ocelových nosníků zablokuje náhodná skupinka protestujících! Možná budete muset udělat nějaké kompromisy, aby vaše podnikání fungovalo hladce. Instalovat drahé solární panely na střechu, nebo riskovat zdržení kvůli nespokojeným sousedům? Volba je na vás,“ dozvídáme se z tiskové zprávy, že jednoduché to nebude.

Vaším úkolem bude přestavět zchátralé městečko a učinit z něj rozlehlou metropoli. To budete muset udělat po jedné parcele za druhou. Je ale nutné být ostražitý, jelikož ostatní investoři rádi využijí svých vazeb na radnici a udělají všechno pro to, aby se ujali vedení.

„Investujte své volné prostředky do jedinečných městských projektů, které odemknout nové příležitosti pro vynalézavější podnikatele,“ radí tisková zpráva.

„Obyvatelé města Wondersville podporují všechny podnikatele, kteří ve svých projektech dávají přednost udržitelným řešením. Svět se bez pomoci těch vlivnějších sám nenapraví. Lidé očekávají, že povedete úsilí za zelenou budoucností,“ dodává tisková zpráva.

Rozhodovat budete o materiálech, počtu pater budovy, tvaru bytů i typu žárovek použitých na chodbách. Vybírat budete z nepřeberného množství venkovního vybavení, abyste své usedlosti učinili atraktivnějšími. Klidně můžete investovat do malého komunitního hřiště, stejně tak do basketbalového hřiště na střeše.

Datum vydání stanoveno nebylo.