Společnosti Nacon a KT Racing zveřejnily nový filmový trailer na Test Drive Unlimited Solar Crown. Hra ctí DNA předešlých dílů série a ponoří vás do detailního světa s luxusními automobily značek jako jsou Ferrari, Lamborghini, Porsche, Koenigsegg, Apollo, Dodge a Bugatti.

Vozy budete moci přizpůsobovat, stejně tak svého avatara a užít si závody v otevřeném světě, který je vytvořen podle skutečné oblasti v měřítku 1:1. Užít si máte svobodu v postupu i návrat konceptu klasického otevřeného šampionátu.

Za vývojem stojí studio KT Racing, které je podepsáno za sérií WRC, Isle of Man TT, V-Rally 4 a FlatOut 4: Total Insanity. Zkušenosti s rallye závodů a motorek mají posloužit k vytvoření nezapomenutelného závodního zážitku. S ním pomáhá i Alain Jarniou, jenž se podílel na prvních dvou dílech Test Drive Unlimited.

Přečtěte si také: Proč remake The Last of Us? Kdy uvidíme GTA 6? Lamborghini v Rocket League

Neoficiální informace mluví o 90 automobilech od sportovních vozů přes elektromobily a hybridy až po klasiky. Závodit máme na ostrově v Jižní Americe ve vozidlech, lodích i na motorkách a mapa má být výrazně větší než u předešlých dílů série Test Drive.

Test Drive Unlimited Solar Crown nemá stanovené datum vydání. Hra dorazí na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One a Nintendo Switch. Ve filmovém traileru vidíme ikonky Steamu i Epic Games Store. Další informace v červenci/júli. Nacon láká mimo jiné na řadu nových prvků.

Přečtěte si také: Nemáte drobáček? Nabízíme recenzi Hobo: Tough Life

Připomeňme, že poslední díl Test Drive vyšel v roce 2012 pod názvem Test Drive: Ferrari Racing Legends od dnešních Slightly Mad Studios (nyní patří pod Codemasters, respektive Electronic Arts). Kylotonn se ale hodlají soustředit na pokračování známějšího Test Drive Unlimited.

Test Drive Unlimited jsou závody v otevřeném světě, které byly dostupné ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. První díl vyšel v roce 2006 od studia Eden Games a společnosti Atari. Druhý díl následoval o pět let později. Kvůli technickým chybám a nedokonalému modelu řízení ale nedokázal překonat originál, jenž je nadále považován za jednu z nejlepších závodních her - nabízel více než 125 licencovaných sportovních automobilů a motocyklů. Inspirovala se u něj Forza Horizon.