Budovatelská strategie se většinou zaměřují na spotřebování přírodních zdrojů a rozšiřování svého impéria, v opačném případě neuspěje. Novinka Terra Nil od tvůrců Broforce na to jde jinak a staví žánr městského budování na hlavu.

Místo toho, abyste bezohledně rozšiřovali své město, tak se v Terra Nil stanete ekologickým bojovníkem. „Proměňte vyprahlou pustinu v ekologický ráj s různou flórou a faunou. Poté ji vyčistěte a zanechte prostředí nedotčené,“ píšou vývojáři.

Tento postup vyžaduje několik fází obnovy, včetně pěstování biodiverzity, nápravy klimatu, a dokonce i recyklaci budov, které jste použili. Abyste uspěli, budete muset procestovat planetu a obnovit různé oblasti. Každá má své specifické a jedinečné výzvy. Ty je třeba překonat a při tom brát ohled na prostředí.

Přečtěte si také: Povedená strategie Planet Zoo přichází na konzole v češtině

„Procházejte rozlehlými, procedurálně generovanými mapami s bujným ručně malovaným prostředím, kde se vše kromě skal pohybuje a dýchá. Obnova světového klima s unikátním počasím pro různé regiony a krásným a meditativním reaktivním soundtrackem a zvukovou paletou,“ dodává tisková zpráva.

Jak vidíte, nový titul od vydavatelské společnosti Devolver Digital se vymyká běžným zvyklostem. Hra dorazí na PC, datum vydání není v současné době stanoveno.