Pokud jste ještě neměli možnost se dostat k vynikající řezničině Sekiro: Shadows Die Twice, případně máte nutkání se k vítězi hry roku 2019 loňských Game Awards vrátit, tento týden značí ideální vstupní bod.

Již před několika měsíci jsme se dozvěděli, že vývojáři z FromSoftware pracují na bezplatném GOTY updatu pro hru. Jeho obsah i datum vydání byly potvrzeny už tehdy, přesto znovu připomínáme, na co se můžeme již tuto středu těšit.

Součástí nové aktualizace budou především tři novinky. Reflections of Strength spolu s Gauntlets of Strength představují nový herní režim. Jedna část vám dovolí si znovu zabojovat s kterýmkoliv bossem, kterého jste porazili. Ta druhá část vám dá jediný život a pošle vás proti sérií bossů. Otázkou je jenom to, jak dlouho vydržíte.

Druhou novinkou je možnost změnit skin hlavní postavy. V nabídce budou celkem tři obleky; dva z nich se odemknou v již zmíněných Gauntlets of Strength soubojích, ten třetí se odemkne dohráním hry. Mezi potvrzené skiny patří „Tengu“ a „Old Ashina Shinobi“.

Poslední částí nového updatu je mechanika Remnants. Jde o malý online prvek, který vám i ostatním hráčům dovolí nahrát až půl minuty hraní. Můžete se tak dozvědět - případně ostatním ukázat - o nějaké skryté cestě nebo způsobu, jak se zbavit nepřátel před vámi. Tyto nahrávky může doprovázet textová zpráva.

Celá aktualizace, která bude zdarma pro aktuální i nové vlastníky, vychází na PC, PlayStation 4 a Xbox One již tuto středu 28. 10. v 18:00 našeho času.

Přečtěte si také: Sekiro: Shadows Die Twice si bere ze soulslike titulů tak akorát