Minecraft není jen o přežívání v kostičkovaném světě, těžení a zabíjení, díky jeho nátuře se stal snad nejvíce modovanou hrou vůbec

Nové mody stále přibývají, jedním z nich je právě VM Computers, díky kterému si v kostičkovaném světě budete moci postavit vlastní počítač. Mod se objevil na Redittu, kde ho sdílela DeltaTwoForce, a nově podle nich teď funguje i v multiplayeru.

Přečtěte si také: Microsoft zkouší reklamy ve Start menu Windows 11

Na fotkách výše můžete vidět, jak mod funguje. Součástky si objednáte prostřednictvím tabletu, který lze „vycraftit“, a pak jen počkáte, až k vám doletí kurýrní raketa. Ta by se nad vaším domovem měla za minecraftový den objevit asi pětkrát.

Jakmile máte součástky, můžete se pustit do stavby vašeho stroje. Položte monitor, klávesnice, myš i bednu a pusťte se do konfigurace. Až do bedny zapojíte potřebné komponenty, je čas na instalaci systému, na fotce je to Windows 95. Zahrát si v Minecraftu Dooma nebo si vyzkoušet Malování není žádný problém.

Nezapomeňte ale, že mod funguje s pomocí Virtual Boxu, ten si také musíte pro fungování nainstalovat. Váš minecraftový počítač tak nikdy nebude silnější než ten, na němž ho hrajete.