Off-road simulace SnowRunner (s českými titulky) navázala spolupráci s prvním evropským výrobcem nákladních vozidel. Do hry se dostává známá česká značka Tatra. Zastupují ji ikonické vozy Tatra 813 a 805.

Model 813 je těžký osmikolový vůz, který se na svou velikost může pochlubit neuvěřitelnou obratností, zatímco model 805 je všestranný terénní vůz schopný překonávat ty nejtěžší cesty, které na vás ve hře SnowRunner na PC, PlayStationu 4, Xboxu One a Nintendu Switch čekají.

Balíček Tatra Dual Pack je dostupný všem majitelům Year 2 Pass na všech platformách. DLC můžete koupit samostatně za 5,99€. Společnost Saber Interactive a Focus Home Interactive slibují, že v rámci druhého roku podpory dorazí do hry další modely Tatry. A samozřejmě další obsah.

Přečtěte si také: SnowRunner: V dosud nejdrsnější oblasti budete přestavovat ruský kosmodrom

DALŠÍ DODATEČNÝ OBSAH DO SNOWRUNNER

Year 2 Pass zahrne další čtyři nové sezóny obsahu s dalšími mapami, vozidly a aktivity. Myslí se také na hráče, kteří nechtějí utrácet další peníze. Pro ty bude připraven bezplatný obsah, včetně předmětů k úpravě a doplňků pro vaše vozy.

V současné době známe pouze názvy chystaných sezón: Build & Dispatch, Haul & Hustle, Compete & Conquer a vše završí nová velká expanze v rozsahu New Frontiers. New Frontiers bylo poslední rozšíření v rámci prvního season passu a zavedlo hráče do Amurské oblasti Ruska, drsné ruské divočiny.