Tříminutové gameplay video vám ukáže vše, co potřebujete o akci Sniper Ghost Warrior Contracts 2 vědět. Seznámíte se s regionem Kuamar, hlavním padouchem i hratelností nové odstřelovací akce.

Video namluvil Abubakar Salim - hlas propůjčil Rokhanovi ve World of Warcraft: Battle for Azeroth (2018), hlavnímu hrdinovi Bayekovi v Assassin’s Creed Origins (2017) a slyšet jste ho mohli také v Assassin’s Creed Valhalla (2020). Naposledy si zahrál ve sci-fi seriálu Vychováni vlky (Raised by Wolves - 2020).

Hra se odehrává z pohledu první osoby a velkým lákadlem je odstřelování na extrémní vzdálenost přesahující 1000 metrů. Připravena je „dramatická“ kampaň pro jednoho hráče zasazena do současného Blízkého východu s 5 odlišnými sandboxovými mapami s řadou plně přístupných interaktivních oblastí.

Přečtěte si také: Téměř 19 minut z hraní Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Tvůrci kladou důraz na realistické zpracování na nové úrovni, stejně tak na možnost zahrát si mise znovu a znovu, inteligentní protivníky s vylepšenou taktikou a využití nové generace konzole. To mimo jiné znamená vylepšenou grafiku, rozlišení 4K a rychlejší načítání.

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 vyjde 4. 6. letošního roku na PC, Xbox Series X/S, Xbox One a PlayStation 4. PlayStation 5 verze byla nedávno odložena a dorazí později. PS4 hráči budou moci zdarma hru upgradovat na PS5. Ve hře budou české titulky.

Jako kompenzaci obdrží všichni majitelé hry (nejen na PlayStationu 5) první dodatečný balíček zdarma. Ten obohatí zážitek o novou, rozšířenou lokalitu a kontrakty.