Take-Two Interactive Software nedávno vydalo zprávu s výsledky čtvrtého kvartálu fiskálního roku 2018, ve které se chlubí pozitivními výsledky. Velký podíl na silných výdělcích mají mimo jiné dodatečné platby, tedy mikrotransakce; nejčastěji v GTA Online. Výkonný ředitel Take Two, Strauss Zelnick, si situaci pochvaluje a vyhlíží příští rok, který by měl být nadmíru dobrý. V něm např. vyjdou sportovní hry (NBA, WWE), ale hlavně Red Dead Redemption 2.

Na tento fiskální rok měla vyjít ještě jedna AAA hra, avšak nově vyjde až ten příští. To znamená, že se jí dočkáme někdy mezi 1. dubnem 2019 a 31. březnem 2020. Vtipné ale je, že Take-Two nesdělilo, o kterou to hru se jedná. Mnozí lidé věří, že jí bude Borderlands 3, o které se nějaký ten pátek už mluví. Jestli to je ona, anebo ne, ví prozatím jen Take-Two. Daná hra takto získala dodatečný čas na vývoj.

Celkově se čeká na oznámení Borderlands 3. Čekalo se, že snad letošní E3 by mohla být tou akcí, kde by k aspoň k představení dalšího dílu šílené, komiksově laděné střílečky mohlo dojít. Vývojáři z Gearbox bohužel řekli, že Borderlands 3 se tam neobjeví. Na řadě jsou jiné tituly, které Gearbox chtějí ukázat.