Světla zhasla. Stadion upadl do ticha. Ale hra nikdy nekončí... O tom se nás snaží přesvědčit první gameplay trailer na NBA 2K21, který láká na hratelnost pro současnou generaci konzolí a PC. Jak už nějakou dobu víme, na PlayStationu 5 a Xboxu Series X má být hra vytvořena od nuly, mnohem propracovanější a lepší, což ovšem bude stát hráče o 10 dolarů/euro více.

Dnes se můžeme podívat na minutu a půl dlouhý gameplay trailer, jenž ukazuje typickou hratelnost této basketbalové série. Fanoušci si hned všimnou, že od minulého ročníku se ten současný zas tolik neliší. Tisková zpráva ale tvrdí, že se dočkáme vylepšeného grafického zpracování i hratelnosti společně s bohatými kompetitivními a komunitními online funkcemi a různorodými herními módy.

Uvidíme, jak bude NBA 2K21 vypadat na PS5 a Xboxu Series X. Zda si obhájí vyšší cenu. Na PC, PS4, Xboxu One a Nintendu Switch bude titul dostupný od 4. 9. Na next-gen konzole se dostane koncem letošního roku, ovšem bez možnosti bezplatného upgradu. Ten slibuje pouze dražší Mamba Forever Edition.