Společnosti 1C Entertainment a Koch Media dnes oznámily, že King´s Bounty 2 vyjde s českými titulky. Datum vydání je stanoven na 24. 8. 2021 pro PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC.

King´s Bounty 2 je nástupce povedeného tahového RPG titulu. Ve videu nahoře se můžete podívat na příběhovou ukázku. Ta se zaměřuje na hrůzy, které sužují magický svět Nostria.

Temnota sestupuje do magického světa Nostria. Spiknutí, sabotáže a nekromancie zastiňuje zemi. Kraje požadují nezávislost, bandité obcházejí silnice a pověsti o drtivé síle Blight se nesou šepotem ve tmě. Starý král Claudius byl otráven a nemůže vést království, a tak jeho syn, princ Adrian, musí nyní spojit bojující země, zatímco jeho moc a víra podléhá útoku. Možná je tu ale spasitel - poslední naděje království - braňte se a nastolte konečně mír a pořádek v Nostrii

Přečtěte si také: Oznámen Farming Simulator 22. Nový díl zemědělského simulátoru bude větší a lepší

„Velkým úkolem pro tým bylo vytvořit pohlcující příběh a zážitek, který je formován a poháněn jeho bohatými postavami a jedinečným prostředím,“ řekl Denis Maltzev, Lead Producer v 1C Entertainment. „King´s Bounty 2 nabízí jedinečnou a zajímavou kombinaci RPG prvků, tahové strategie a fantasy prvků, které dohromady skutečně vynikají. Těšíme se až budeme sdílet tento krásný svět a jeho dobrodružství s hráči.“

King´s Bounty 2 umožňuje hráčům vybrat si jednoho ze tří hrdinů - každý má svou vlastní osobnost s jedinečnou sadou dovedností - a vydat se do fantasy světa Nostria. Je toho hodně, co prozkoumat - od náboru, rozvoje a velení vaší osobní armády až po odvážný vstup do nelineárního světa plného zrady, obětí a přežití. S velkými rušnými městy, malými vesničkami, zmrzlými pustinami na severu, širokými pastvinami nebo tísnivými mokřady, King´s Bounty II nabízí největší otevřený svět, jaký kdy 1C Entertainment vytvořil.