Po nedávném odkladu se hráči čekající na tuhle third-person střílečku od polského studia People Can Fly, které stojí za tituly jako je Gears of War 3 či Bulletstorm, budou muset spokojit s demem. Vývojáři se ale snaží naše čekání vyplnit informacemi o hře samotné.

Tentokrát se podělili o podrobnosti týkající se PC verze hry. To přesněji znamená, že konečně víme, jaké herní dělo budete potřebovat, abyste si Outriders zahráli. Nakonec to není nic strašného. Abyste titul rozjeli na nejnižší detaily, stačí vám procesor Intel i5 3470 nebo AMD FX-8350 společně s 8 GB RAM a grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 750Ti či AMD Radeon R9 270X. To nejlepší na tom je, že ať už budete hrát Outriders na jakékoliv nastavení, vždy byste měli mít minimálně 60 snímků za sekundu.

Tím ale příval novinek nekončí. Ve videu, které ukázalo systémové požadavky, se totiž objevily informace ohledně funkcí, které PC verze nabídne. Mezi ně patří například úprava uživatelského rozhraní, podpora ultra-širokoúhlé obrazovky a Nvidia DLSS, nastavení omezovače snímků za sekundu či Dynamic Resolution Scaling, což je funkce zajišťující stabilní výkon.

Pokud by vás zajímalo, jak vše vypadá přímo ve hře, můžete zhlédnout video, které najdete úplně nahoře. Jinak, pokud se už Outriders a jejich 40hodinové kampaně nemůžete dočkat, již 25. 2. 2021 se můžete těšit na bezplatnou demoverzi. Hra následně vyjde v plné verzi 1. dubna/apríla na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S.

Přečtěte si také: Tajemná hra pro Xbox od autorů Bulletstormu a Outriders bude PvP střílečka